browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: anita

Spøkelsekreps

Jeg har alltid hatt lyst til å ta bilder av spøkelseskreps. Det har jeg ikke lyktes med før i dag. I lett regn på påskeaften, tok vi turen til Store Torungen. Plutselig så jeg dem, disse små krepsdyrene som jeg har hatt problemer med å finne på tidligere dykk. Det var ikke bare en, men … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Spøkelsekreps

Palme-Søndag med Macro

5. April 2020 Det er ikke noe som er bedre enn å starte påsken med et dykk. Påska i år er litt annerledes en andre påsker, da vi er begrenset i forhold til Covid 19 som lager litt krøll for Norge i disse dager. Vi kan heldigvis dykke i små grupper så lenge vi er … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Palme-Søndag med Macro

Liveaboard, Rødehavet 2019

Mv Nouran 09. – 18. oktober 2019 Det gynger fremdeles når jeg sitter i godstolen hjemme og tenker tilbake på de siste dagers opplevelser. Bølgene og følelsen av havet har ikke helt sluppet taket og jeg får nesten lyst å sette sjøbein fra tid til annen. Det heter at ” borte er bra, men hjemme … Continue reading »

Categories: Blogg | Tags: , , , , , , | Kommentarer er skrudd av for Liveaboard, Rødehavet 2019

Uthavn III Kilsund

6. – 8. August 2019 Green-Bay project, med Tord Aslaksen i spissen, jobber for å rydde havbunnen i Agder. Vi har fått gleden av å være med å rydde i prosjektet Uthavn III Agder. I tre dager fra 6 – 8. august ryddet vi havbunnen i området rundt Kilsund. Tapte fiskeredskaper kan ligge i årevis … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Uthavn III Kilsund

Pinsedykking med Arendal Undervannsklubb

Tregde Feriesenter, Mandal 7 – 10. Mai 2019 Tregde feriesenter har vi besøkt flere ganger. Her overnatter vi i flotte leiligheter og har tilgang på flott vrak og naturdykking. En liten kjapp båttur fra brygga på Tregde og vi besøker vrak som NK02 Dragoner (KNM Kjell), Archangelsk, Am-Mer-Mar, Savonmaa, Oliva og fler. Vrakene ligger utsatt … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Pinsedykking med Arendal Undervannsklubb

Macrovår 2019

Det hender at jeg går litt i dvale når det gjelder oppdatering av dykkebloggen. Det betyr ikke at jeg nødvendigvis har gått i dykkedvale. Nå er våren her og med våren kommer og inspirasjonen. Denne våren har det vært mest macro linse med på dykkene. Sikten har vært litt av og på, men med macro … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Macrovår 2019

NM Undervanns foto 2018

17 – 19 August, Tungenes Fyr, Stavanger I år fikk jeg gleden av å delta i Norges Mesterskapet i Undervannsfoto. Dette har vært en lang, interessant, lærerik og litt «skummel» reise. Jeg har hatt interesse for foto under vann i mange år, men det var først høsten 2017 at fotograferingen startet for fullt. Jeg har … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for NM Undervanns foto 2018

Rødehavet september/oktober 2017

Expedisjon Røde Havet 2017 En flott reise er over og jeg sitter og tenker tilbake på noen flotte dager i dykkingens paradis. Årets tur var en blanding av nordlig og sørlig rute og kunne by på mange flotte og spennende opplevelser. Før vi kunne starte reisen ute på havet, måtte vi gjennom noen timer med … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Rødehavet september/oktober 2017

Egersund 12. August 2017

Dykk nr 445/446 Det var godt å komme tilbake til Egersund en tur igjen. God mat, godt drikke, godt selskap og selvfølgelig god dykking. Jeg gledet meg til å komme i sjøen igjen denne helga. Lysten etter å forsøke seg mer med kamera under vann er stor og det er bare å hive seg i … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Egersund 12. August 2017

Pinsedykk 04. Juni 2017

 Vi var totalt 7 dykkere som tok turen på sjøen i et greit dykkevær. Litt overskyet fra starten av dagen, men regnet holdt seg unna. Jeg dykket med Geir i dag og vi hadde to flotte dykk. Det første dykket hadde vi ved Møkkaslasset fyr. Alger gjør at det er ganske dårlig sikt på grunt vann, … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Pinsedykk 04. Juni 2017