browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Yearly Archives: 2009

Juledykk 27.12.2009

I dag var det tradisjonen tro juledykk, 3. juledag er selvfølgelig satt av til dykking.Vi møttes på Homborsund brygge.Oppmøtet var ikke veldig bra, men vi som var med hadde et fint dykk og en god og varm grill på land. Pølser og ribbe på grillen, det er dykkejul det. Vi hadde et fint dykk, Lars … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Juledykk 27.12.2009

Onsdagsdykk på Holmesund brygge

Merker at det er seint på året nå, dykk med avreise kl 17.00 er plutselig blitt nattdykk. Et fint dykk ble det, fint når torsken kommer frem og krabben spaserer bortover sandbunnen. Er blitt noe kaldere i sjøen nå var ca 6 grader på 20 meter. Blir nok en longs ekstra på neste dykk. Vi … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Onsdagsdykk på Holmesund brygge

Klaretjern

Nå var der på tide å få Tone i vannet igjen, da er en biltur på 58 mil ingenting. Vi var litt uheldige med været, Klaretjern er visst på det fineste når sola skinner, sikten var nok ikke heller av beste slaget denne søndagen. Med god sikt og solskinn skal Klaretjern være et «trolskt» dykk. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Klaretjern

Mosel

søndag 18. oktober 2009 I dag var vindforholdene ypperlige, så i dag gikk turen til vraket av Mosel. Mosel er et krigsskip som gikk ned 15.10.1944. Vi var 4 dykkere, Stig, Vidar, Geir og meg. Fakta hentet fra Dykkepedia: Den tyske vaktbåten V-1605 ble bygget i Wesermünde i 1937 som en tråler for Hans Kunkel … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Mosel

Fyresdølen

søndag 11. oktober 2009 I dag har vi hatt klubbtur til Fyresdal, vi har dykket på vraket av dampbåten Fyresdølen. Dette er et vrak som er ganske helt og greit. Ligger på 0-10 meter, dette avhenger av vannstanden. I dag var maks dybde på vraker ca 7, 5 meter, det vil si at ganske mye … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Fyresdølen

Holmesund

I dag ble det landdykk siden det var ganske sterk vind. Vi tok turen til brygga i Holmesund og hadde et fint dykk. Sikten var 10 – 15 meter, så den kan vi ikke klage på. Fant en liten krukke av brun keramikk. Var ikke mye krabber og se, men noen kamskjell og noe fisk. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Holmesund

Håholmen

lørdag 3. oktober 2009 Fint dykk i dag selv om sikten ikke var av den beste. Var en del grums som følge av mye vind, bølger. Mitt første dykk på Håholmen. Greit dykkested. Stein, sand og varierte forhold. Var en del kamskjell og noe fikskeliv. I dag var vi fire dykkere, Audun, Lars August, Geir … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Håholmen

Dornier 24. Kjevik, Kristiansand

Dykketur til Kjevik 26.09.2009 Totalt 9 dykkere tok turen til Kjevik på utsiden av Kristiansand, for å dykke på restene etter et tysk Dornier 24 som sank under den 2.verdenskrig. Flyet ligger på 30 meters dyp og er fordelt på tre deler. Det ligger line mellom alle tre flydelene og det går også en line … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment

Dykketreff Store Torungen

mandag 31. august 2009 29.08 – 30.08 2009 arrangerte Arendal undervannsklubb dykketreff på Store Torungen. Det var totalt 16 personer og en hund med på treffet, 15 av disse var dykkere. Alle fikk gjennomført et dykk hver på lørdagen og noen av oss dykket et dykk på søndagen også. Begge dykkene ble gjennomført Torungen, da … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Dykketreff Store Torungen

Store Torungen

mandag 10. august 2009    Kjempedykk på Torungen i dag. 12 dykkere og en landkrabbe. Vi var samlet både nye dykkere og mer erfarne dykkere. Stig og jeg dykket sammen med Camilla og Andre. Vi hadde et veldig greit dykk. Kirsten kom opp med en flott breiflabb og dermed var det fiskesuppe på gang. Ingen … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Store Torungen