browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: april 2009

Abelsnes

tirsdag 14. april 2009 Nytt dykk på Gudrun. Denne helga er det klubbtur. Vi har også gjester fra Oslo. På dette dykket fikk jeg prøve meg med stage 50%, mer bunntid og deco gikk ok, så dette var greit. Fikk også puste litt helium. Med til Flekkefjord var Lise, Morten, Tina, Ole, Johann, Kirsten, Geir … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Abelsnes

Store Torungen

søndag 12. april 2009 La til inne på høyre side i dag på grunn av mye vind. Et greit dykk, ganske mye motstrøm i begynnelsen av dykket, men så er det jo flott med medstrøm tilbake igjen. Jeg frøs mye i dag, og avsluttet etter ikke så alt for lang tid under vann. Hutra og … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Store Torungen

Seattle, Dvergsnestangen

lørdag 11. april 2009 På utsiden av Dvergsnestangen ligger vraket Seattle. Dette var en dampbåt? som gikk ned 09. april 1940. Seattle var da på vei tilbake til Tyskland med trevare, stykkgods og 30 000 appelsinkasser. Skipet ble fanget i kryssild ved Odderøya og det var lasten som tok fyr etter å ha blitt truffet … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Seattle, Dvergsnestangen

Bota

Fint dykk på Bota, svømte ut og mot høyre. Ikke all verdens med liv her i dag, men likevel et helt greit dykk. Brukte 3 finger hansker og frøys noe ill på høyre hånd. I dag var det Geir, Geir L og meg som dykket. Dybde 37,5 meter Sikt: God

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Bota