browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Yearly Archives: 2010

Juledykk

187Juledykk med AUKÅrets juledykk ble i år lagt til Homborsund brygge, litt sne i luften og noen kuldegrader var ikke nok til å stoppe 4 dykkere i dag.Mens dykkerne koste seg i god sikt og 3 grader på ned mot 25 meters dybde, sørget Kenneth for at det var god fyr i bålet slik at … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Juledykk

Diversnight 2010

18602. Desember 2010Årets Diversnight arrangement ble for Arendal Undervannsklubb i år som i fjor lagt til Kuviga.Kl 20:10 var det 9 ivrige dykkere som hadde brutt havoverflaten og var med på å sette dykking på verdenskartet.I år var det 5 verdensdeler som deltok på Diversnight. Totalt 22 land var i år påmeldt. På grunn av … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Diversnight 2010

Serines 07.11.10

185I strålede solskinn tok vi i dag klubbåten ut til Serines.Vi var fem på tur i dag, Bjarte, Chris, Anette, Geir og meg.Dykket var fint og det var mye liv i sjøen.Sikten var heller ikke å klage på, så greit overflata fra 13 meter.Bjarte og jeg var buddyer i dag og hadde en maksdybde på … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Serines 07.11.10

Skottholmen 24.10.10

184I dag dro vi ut med klubbåten. Det var friskt i vinden i dag, så vi tok turen ut i Galtesund og dykket fra Skottholmen. Planen var å svømme rundt holmen, men vi kom noe feil ut da det var ganske god strøm i dag. Vi kom opp ute i Galtesund. Vi hadde et fint … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Skottholmen 24.10.10

Kjevik 17.10.10

183I dag var det klubbtur med AUK for å dykke på flyvraket.Totalt 8 dykkere og 1 litt redusert dykker som måtte bli på land.Sikten var god i dag og Vidar og jeg hadde et fint dykk. Vi er begge sikre på at vi så en fjerde vrakdel i dag.Med i dag var: Geir, Espen, Kristoffer, … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Kjevik 17.10.10

Saltbåen 16.10.10

                                                                      Flere bilder182 I dag var det siste tur med Vidar sin RIB. Kjekt å benytte anledningen nå været er stille til … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment

Målen 10.10.10

I dag dro vi ut til Målen. Vi dro ut i Vidar sin båt. Vidar og Kirsten dykket ute ved Målen og fikk et fint strømdykk.Geir, Kristoffer og jeg dykket ut fra Bonden. Dykket var veldig bra til tross for noe alger når vi gikk ned.Det ble jammen meg rødspette til middag i dag.Sikten var … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Målen 10.10.10

Skylledykk i Fyresdal

Etter altfor lang tid på land var det på tide å komme seg i tørrdrakten igjen. I dag var det klubbtur til Fyresdal med skylledykk på vraket av D/S Fyresdølen. Det var en sprek gjeng som trosset store nedbørsmengder og tok av sted på tur. Etter ca 1,5 timers kjøring var det full rulle med … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Skylledykk i Fyresdal

Torungen 12.08.10

I dag gikk turen til Store Torungen, en dykketur litt utenom det vanlige.9 dykkere og 5 ikke dykkere var samlet til dykking, grilling og sosialt samvær i anledning opptak til Sommerspillet på TV2.Vi hadde fine dykk alle sammen og Vidar kom opp med en flott breiflabb. Victor fikk lov å være lydmann under opptakene, det … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Torungen 12.08.10

Cambodia 08.08.10

Cambodia fortjente et dykk til denne sommeren, og når sola skinner og det nesten er vindstille er det ikke tvil om hvor turen går.Vi dro ut med Vidar sin båt, Kirsten, Espen, Geir, Vidar og meg.Sikten var flott og det var lite strøm i dag.Fikk foreviget dykket med noen bilder i dag.Maks dybde i dag … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Cambodia 08.08.10