browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juni 2010

St. Hans dykk 23.06.10

Det ble en flott St. Hans feiring for oss som tok turen med klubben i dag.Strålende vær og lite vind, var med på å gjøre kvelden helt topp.Vi var 6 dykkere og to ikkedykkere på tur. Marius var min buddy i dag, og vi hadde et fint dykk.Maksdybde 25 meter og 40 minutter dykketid. Sikten … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for St. Hans dykk 23.06.10

Serines 18.06.10

I dag tok vi turen til Serines.Det var ganske lenge siden sist jeg hadde vært der og det er gledelig at taren er begynt å komme tilbake for fullt.Det har alltid vært flott å dykke på Serines, men de siste årene har det vært en tendens til at taren har forsvunnet.Nå er det igjen flott … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Serines 18.06.10

Måkeholmene 13.06.10

Klubbtur til Måkeholmene Vi var en god gjeng som tok turen til Måkeholmene i dag. Været var lett overskyet, men utover dagen tittet sola frem og vi grillet, og koste oss med kaffe på berget. I dag droppet vi dykkere ute ved stakene. Helt fantastisk og bli plukket opp etter dykket, slipper og tenke på … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Måkeholmene 13.06.10

Måkeholmene 05.06.10 (168)

Flott tur til Måkehomene i dag, Geir, Vidar, Bjarte og jeg koste oss med dykking og grilling.Sikten var ikke bra i dag, kanskje 3 meter, dybde 25 meter og dykketid 50 min. Bjarte var min buddy i dag og vi hadde et greit dykk, tross den dårlige sikten. Temperaturen i sjøen har begynt å stige … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Måkeholmene 05.06.10 (168)