browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: april 2011

Store Torungen 25.04.11

196Etter dykket på Cambodia lempet Vidar oss i land på Torungen og kjørte inn og hentet Kirsten.Takk, for sjokoladen…….alle vi andre hadde glemt vår hjemme.Etter en liten kaffepause, nå endelig med sjokolade var det tid for dagens andre dykk. Kirsten, Geir og Torben dykket først. De ble droppet til høyre for øya og ble plukket … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Store Torungen 25.04.11

Cambodia 25.04.10

195Var ikke helt lett å få gluggene opp på vidt gap da klokka ringte kl 05.30 i dag tidlig, måtte slumre et par ganger før kroppen var med på å stå opp.En god frokost gjorde susen og snart så var vi på klubben for å gripe dagen med dykk og kos.Vi var med Vidar i … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Cambodia 25.04.10

Holmesund 23.04.11

Mikkel spiser kamskjellFoto:Anita Eliassen 194Mer påskedykking og i dag gikk turen til Holmesund brygge. Vi hadde besøk av 2 gjester som skulle ha sine første tørrdraktsdykk og første dykk i Norge( den ene hadde vel hatt ett dykk i Norge tidligere), Geir hadde disse med på et greit dykk. Kamskjell på grillen, Victor har full … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Holmesund 23.04.11

Byvraka 21.04.11

193Påske er en fin tid for dykking og denne påska er sikten helt fenomenal. Skjærtorsdag tok vi derfor turen til Kristiansand. Første stopp var flyvraket på Kjevik. Siden jeg hadde glemt vamsen hjemme stod jeg over dette dykket. Geir, Marius, Torben og Kirsten hadde flotte dykk med fantastisk sikt.Fra Kjevik gikk turen videre mot Kristiansand, … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Byvraka 21.04.11

Stakedykk 19.04.11

192I dag har vi hatt et flott dykk. Sikten er kjempeflott og påskeværet er jo helt på vår side. Flatt hav og sol er et godt utgangspunkt for et ettermiddagsdykk.Vidar og jeg var buddys i dag og vi hadde et veldig bra dykk med maks dybde 44 meter, 35 minutter var vi nede i det … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Stakedykk 19.04.11