browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Yearly Archives: 2012

Nattdykk 14.11.2012

Det er viktig å gjøre seg nytte av den gode sikten som vi er heldige å ha her i distriktet. Nattdykk var derfor det som stod på tapetet denne dagen. Nattdykk er en flott opplevelse, de steden en vanligvis dykker på i dagslys blir plutselig noe helt annet. Livet i sjøen er og et emnet … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment

Store Torungen 11.11.2012

Strålende søndagsvær og kurs mot Store Torungen. Vi navn en god gjeng samlet til dykking, grilling og kos. Geir og jeg dykket ut fra det lille skjæret, lete,lete, lete Sikten var god og vi hadde et flott dykk, ca 40 minutter i godt sjøtemperatur. 10 grader i sjøen ikke verst på denne tiden av året. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Store Torungen 11.11.2012

Sterling

Etter er uke med mye nedbør her på det blide Sørlandet, var det deilig at værgudene var litt på parti med oss solsultne dykkere. Lite vind er jo og en innertier. Da er det bare å benytte seg av muligheten og sette kursen mot vraket av Sterling. Sikten er veldig varierende der ute og ofte … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Sterling

Archangelsk

235 Siden vi hadde tatt turen helt til Tregde denne helga, var det viktig at vi fikk maks utbytte av dykkinga. I kort avstand fra Tregde er det et stort antall vrak å velge mellom. KNM Kjell og Am-mer-mar fikk besøk av oss i går, så i dag var det nok en gang frem ved … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Archangelsk

Tregde dag 2

Aldri en dykkehelg uten en god frokost, egg og bacon må til for aktive dykkerer. Den endelige planleggingen av dagen blir gjort under frokosten, da er det frem med vind og værmeldingen og kart med aktuelle dykkesteder, og kan vi finne et vrak å dykke på så er vi godt fornøyd. Dagen i dag ble … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Tregde dag 2

Tregdetur med Arendal Undervannsklubb

Etter å ha innlosjert oss i leilighetene på Tregde Feriesenter, fått i oss noe mat og organisert noe sengetøy, var det tid for å komme seg i sjøen. Siden det begynte å li mot kveld ble det dykking fra land. Jeg kontaktet Elisabeth som er tilhørende på Skjernøy og hun ville da møte oss og … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment

Norsk Forlishistorisk Forening

229, 230, 231 Som nye medlemmer i foreningen var Geir og jeg med på vår første helgesamling med fantastiske mennesker. Kjempeartig og bli kjent med en artig gjeng med felles interesser. Det ble gjennomført 3 dykk i løpet av helgen, alle i sånn passe dårlig sikt. Spennende kan det jo være fordi om sikten ikke … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Norsk Forlishistorisk Forening

Klubbtreff

I anledning at Arendal Undervannsklubb ønsket å bli bedre kjent med nye medlemmer arrangerte vi en klubbsamling på Store Torungen. Totalt 10 dykkere og 3 bobletellere var samlet til dykking og sosialt samvær. Vi dykker i grupper med 2 og 3 dykkere og det ble dykket forskjellige ruter rund og i nærheten av Store Torungen. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Klubbtreff

17. Mai

I år feiret vi 17. Mai med stil. Dykk ved Torungen og med påfølgende tur i dykkerutstyr inn i Pollen. Ingen 17. Mai uten softis. – Posted using BlogPress from my iPad

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 17. Mai

Narestø 01.05.12

I dag tok Vidar oss med til Narestø. Her ligger restene av seilskuta Njård.Vidar og jeg hadde et kjapt sveip over skuta før vi svømte videre mot dypere vann. Vidar hadde montert makrolinsa i dag og ville ta litt bildet av kreps og nakensnegler. Noen bilder ble det og når vi omsider fant en søt … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Narestø 01.05.12