browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: mars 2012

18.03.12

KrossenSiden Chris ikke fikk dykket i går, ble det ny tur til Krossen. Fantastisk flott søndag med sol om mindre vind enn i går. Werner og Øyvor tok og turen ut.Det ble Geir og jeg i sjøen i dag, Chris var uheldig å hadde fått med for små hansker.Vi hadde nok et flott dykk, sikten … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 18.03.12

17 mars 2012

Godt å komme ut i frisk sjøluft. Det var noe tåke over Tromøya i dag, men Geir, Chris og jeg hadde likevel en flott tur i dag. Chris fikk dessverre ikke dykket, da mansjetten røk, men Geir og jeg fikk et fint dykk. Litt kaldt var det, ikke mer enn 3 grader i sjøen i … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 17 mars 2012

Byvraka

Byvraka 25.02.2012 Turen gikk vestover til Kristiansand og byvraka.Flott vårdag med sol fra blå himmel, men litt kald vind må en jo innrømme at det var.Hadde et kjapt dykk sammen med Vidar, sikten var minimal og dette gjorde til at vi valgte å avbryte dykket.Buddyene som dykket før oss hadde visst noe bedre sikt. Grilling … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Byvraka