browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: april 2012

Destinasjon secret 21.04.12

Sammen med fantastiske medlemmer i Norsk Forlishistorisk Forening fikk Geir og jeg lov å være med å dykke på et til nå udykket vrak. Hva og hvilket er noe usikkert, men at det er en lastebåt av en slag var tydelig. Vraket var helt og fint og så vidt vi kunne se var det tre … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Destinasjon secret 21.04.12

06.04.2012

Risør, ytterst i Topsund.«under steinen» 224 Påska må benyttes til litt mere dykking, turen i dag gikk til Risør.Geir og jeg tok turen østover sammen med Vidar. Vi ble møtt av en trivelig gjeng med dykkere. Etter luftfylling og litt påkledning bar det ut på sjøen. Vinteren hadde lyst å ta en visitt denne langfredagen, … Continue reading »

Categories: Blogg | 2 Comments

04.04.2012

223Våknet opp til 7 minus denne aprildagen. Siden det gikk rykter om en ekstremt god sikt, var vi ekstra fornøyd med at vi skulle ut med båt denne dagen.Vi møtte Bjarte og hans nyinnkjøpte båt ute på Eydehavn. Turen gikk derfra og ut til Bonden.Godsikten viste seg å vær litt på retur, litt alger i … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 04.04.2012