browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: januar 2013

Havsøy brygge 06.01.2013

241 Siden vi hadde så god sikt i går, var det klart at vi måtte hive oss rundt i dag og. Etter luftfylling tok vi turen til Havsøy brygga og Vrakvika. Vi var 7 dykkere i dag og 2 bobletellere, fira av oss dykket fra brygga på Havsøya. Vi hadde en flott dykk, sikten var … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Havsøy brygge 06.01.2013

Spærholmen 05.01.13

Helg, sol, god sikt er lik dykking. Siden det blir mest dykking fra land om vinteren, ble vi kjempe glade når Kjell ville sette ut båten sin i dag slik at vi kunne komme oss ut på sjøen. Ganske nedlastet, kjørte han to turer til Spærholmen, en tur med utstyr og en med dykkere. Fantastisk … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Spærholmen 05.01.13

Nyttårsdykk 01.01.2013

Godt Nyttår til dere alle. Ingen ting er vel bedre enn å innvie et nytt år med et dykk og siden 2013 begynnte med solskinn så var det jo greit å benytte årets første dag med et dykk. Sammen med medlemmer i Arendal Undervannsklubb tok vi turen til Buøya. Sol og et par varmegrader i … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Nyttårsdykk 01.01.2013