Blogg

Håholmen 19.06.11

200
Hva gjør man en søndag vår det regner og været ikke minner mye om sommer, jo, da tar vi en tur ut i det våte element. Det er bære å kle på seg drakten og suse ut i bølgene, farter godt med nybåten, og vi hadde en trivelig dykkesøndag selv om været ikke tillot grilling på holmen. Sikten var ikke heller den helt store, men det var likevel et greit dykk.
Vi tok først turen ut på Store Torungen, her stod bølgene godt på, vi besluttet derfor å legge dykket til Håholmen. Her var det ganske rolig og forholdene var litt bedre egnet for dykking.
Hadde nitrox 32 idag og dykket 60 minutter med max dybde 31 meter. Hadde med Geir og Kirsten som buddys og i dag hadde jeg faktisk med kamera, det er en stund siden sist det var med på et dykk. Trenger en del flere dykk for å komme i nærheten av perfekte bilder, men litt ble likevel festet på minnekortet.

Litt liv og røre var det i sjøen, en dorsk torsk, en nyskjerrig hummer, et par levende krabber og en drøss døde. Ja, og så må en jo ikke glemme nakensneglene.
Kaffe og sjokolade smakte godt i båten på vei inn igjen og vel inne på klubbhuset disket Kirsten opp med sveler og bringebærsyltetøy. Joda, må vel kalle dette en genial måte og tilbringe en regnfull søndag på. Med på tur i dag var Geir, Kirsten, Bjarte og far til Bjarte og meg.

Kommentarer er skrudd av for Håholmen 19.06.11