browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

06.04.2012

Posted by on 06/04/2012

Risør, ytterst i Topsund.
«under steinen»

224

Påska må benyttes til litt mere dykking, turen i dag gikk til Risør.
Geir og jeg tok turen østover sammen med Vidar. Vi ble møtt av en trivelig gjeng med dykkere. Etter luftfylling og litt påkledning bar det ut på sjøen.
Vinteren hadde lyst å ta en visitt denne langfredagen, så det ble noe surt på sjøen, bedre ble det ikke når det begynnte å dale ned noe hvitt.
Men….under vann merket vi ikke noe til dette, i 5 grader kunne vi nyte 20 meters sikt.
Vi hadde et flott dykk, vi startet med å svømme gjennom en flott kløft, vi passerte under en stor stein som lå kilt fast i kløfta, denne svømte vi under. Etter å ha svømt ut av kløfta, dreide vi mot høyre.
Dette var virkelig et flott dykkested, tempraturen gjorde til at det ikke ble mer enn 30 minutters dykk, maks dybde 25 meter.
Vidar, Geir og jeg dykket sammen.
Oppe i båten etter endt dykk og med klargjøring av neste pulje dykkere ( de lokale) ble det masse latter, makan til artig gjeng. Om flaskene henger litt på halv tolv, eller kanskje ikke henger i det hele tatt….nei, hva gjør vel det så lenge vi kan å gjøre noe med det.
Etter at alle var oppe etter endt dykk, og vi var vel inne ved brygga igjen var det klart for kaffe. Iført drakt, hansker og et smil rundt munnen, gikk turen til en pub i nærheten. Her ble det nemlig spandert gratis kaffe om vi kom innom ikledd utstyr. Det ble et par kaffekopper, noen skrytehistorier og enda litt mer latter før vi vendte nesa hjemover.
Takk Risør Undervannsklubb for et flott dykk og for sosialt samvær.
Takk for god kaffe.
– Posted using BlogPress from my iPad

Location:Risør

2 Responses to 06.04.2012

  1. Elisabeth

    Dere er så flinke til å dra rundt til andre klubber for å være med på dykkerturer. Helt imponert. Artig å lese om besøket på pub i tørrdrakt. Godt kaffen smakte 🙂

  2. Anita

    Det er alltid artig å dra litt rundt. Der en treffer dykkere treffer en alltid hyggelige folk.
    Pubturen var alle tiders.