browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: august 2009

Dykketreff Store Torungen

mandag 31. august 2009 29.08 – 30.08 2009 arrangerte Arendal undervannsklubb dykketreff på Store Torungen. Det var totalt 16 personer og en hund med på treffet, 15 av disse var dykkere. Alle fikk gjennomført et dykk hver på lørdagen og noen av oss dykket et dykk på søndagen også. Begge dykkene ble gjennomført Torungen, da … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Dykketreff Store Torungen

Store Torungen

mandag 10. august 2009    Kjempedykk på Torungen i dag. 12 dykkere og en landkrabbe. Vi var samlet både nye dykkere og mer erfarne dykkere. Stig og jeg dykket sammen med Camilla og Andre. Vi hadde et veldig greit dykk. Kirsten kom opp med en flott breiflabb og dermed var det fiskesuppe på gang. Ingen … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Store Torungen

Jamsengbukta

torsdag 6. august 2009 I dag tok vi nok en gang turen ut mot Viddefjell for å dykke i Jamsengbukta. Når vi kom ned på ca 40 meters dyp sto krepsene og vinket til oss med klørne opp av sanden. Vi hadde et flott dykk i fint sommervær. Vi var i alt 8 dykkere i … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Jamsengbukta