browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: august 2011

Nato kaia, Hisøy 18.08.2011

209I dag dykket Geir og jeg fra land ved Nato kaia på Hisøy. Kveldens dykk hadde som formål å finne noen krabber til sammenkomst med Geir sine kolleger.Det er fint med et kveldsdykk, blir fort en del liv når det begynner å nærme seg nattestid. Vi  fant ikke all verdens krabber, men noen ble det.Dette … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Nato kaia, Hisøy 18.08.2011

Tvesteinen 13.08.11

208Etter en noe forsinket avgang grunnet noen små båtproblemer (godt det er mange flinke og handy dykkere i Arendal Undervannsklubb)la vi kursen utover Galtesund. Endelig stopp i dag ble påTvesteinen, denne holmen ligger sørvest for Store Torungen. Vi tok turen hit i dag, da det var en del vind og det ikke var mulig å … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Tvesteinen 13.08.11

Sterling 03.08.11

Foto: Geir Eliassen 207Ny dag på Sterling, må jo bruke alle muligheter til dykk her ute, hvem vet, en dag så er høsten her med vind og mye bølger og da er det ikke dykkbart her ute.I dag var god sikten tilbake igjen så vi hadde et flott dykk. Sterling viser stadig nye sider av … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Sterling 03.08.11

Sterling 01.08.11

206Ny dag med lite vind og masse sol. Avsted bærer det nok en gang til Sterling. Vidar ville ta noen flere bilder og jeg var ikke vanskelig og be. Marius ble og med, slik at Vidar og jeg dykket 1 dykket og Vidar og Marius andre dykket.Jeg hadde og med kamera i dag og fikk … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Sterling 01.08.11