browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: oktober 2009

Klaretjern

Nå var der på tide å få Tone i vannet igjen, da er en biltur på 58 mil ingenting. Vi var litt uheldige med været, Klaretjern er visst på det fineste når sola skinner, sikten var nok ikke heller av beste slaget denne søndagen. Med god sikt og solskinn skal Klaretjern være et «trolskt» dykk. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Klaretjern

Mosel

søndag 18. oktober 2009 I dag var vindforholdene ypperlige, så i dag gikk turen til vraket av Mosel. Mosel er et krigsskip som gikk ned 15.10.1944. Vi var 4 dykkere, Stig, Vidar, Geir og meg. Fakta hentet fra Dykkepedia: Den tyske vaktbåten V-1605 ble bygget i Wesermünde i 1937 som en tråler for Hans Kunkel … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Mosel

Fyresdølen

søndag 11. oktober 2009 I dag har vi hatt klubbtur til Fyresdal, vi har dykket på vraket av dampbåten Fyresdølen. Dette er et vrak som er ganske helt og greit. Ligger på 0-10 meter, dette avhenger av vannstanden. I dag var maks dybde på vraker ca 7, 5 meter, det vil si at ganske mye … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Fyresdølen

Holmesund

I dag ble det landdykk siden det var ganske sterk vind. Vi tok turen til brygga i Holmesund og hadde et fint dykk. Sikten var 10 – 15 meter, så den kan vi ikke klage på. Fant en liten krukke av brun keramikk. Var ikke mye krabber og se, men noen kamskjell og noe fisk. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Holmesund

Håholmen

lørdag 3. oktober 2009 Fint dykk i dag selv om sikten ikke var av den beste. Var en del grums som følge av mye vind, bølger. Mitt første dykk på Håholmen. Greit dykkested. Stein, sand og varierte forhold. Var en del kamskjell og noe fikskeliv. I dag var vi fire dykkere, Audun, Lars August, Geir … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Håholmen