browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juni 2013

Tallaken, Stakedykking 30. juni 2013

Det er alltid spennende å dykke ved staker ute i skjærgåden. Disse stakene markerer grunner som tidligere ikke var merket på samme måte som nå. Øst for Bjellandstrand, ligger Tallaken. Denne junidagen tok vi turen ut het for å se om vi kunne se spor etter en stålbåt som skal ha gått ned i sisse … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Tallaken, Stakedykking 30. juni 2013

Cambodia 8. juni 2013

      På tide å komme seg i sjøen i Sørlanske farvann igjen. Godsikten er tilstede i alle fall på dybder under 15 – 20 meter. Vi hadde et flott dykk på Cambodia i dag, turen ut til Hauslandsgrunna tok vi med AUK sin rib. Jeg dykket med Geir og Vidar i dag og … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Cambodia 8. juni 2013

GOZO 25. mai – 01.juni 2013

Dykk 259 – 268   Grytidlig på morgenen den 25. mai, var Mona og jeg pakket og klare for en uke med ferie og dykking på Gozo. Etter en del forsinkelser grunnet littegranne motortrøbbel og bytte av fly på Gardermoen, ankom vi Marsalforn på Gozo i de seine nattetimer. Vi sjekket inn på hotellet, fant … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for GOZO 25. mai – 01.juni 2013