browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juli 2010

Måkeholmene 31.07.2010

 Gonionemus vertens Totalt 10 dykkere fordelt på 3 båter, tok turen til Måkeholmene. Vi hadde dette som base for dagens dykk, og det er mange muligheter for flotte dykk her ute. Noen dykket rett ved holmen, noen ved naboholmen og noen ble droppet lenger ute ved stakene.Det var 8 medlemmer av AUK med og 2 … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Måkeholmene 31.07.2010

Cambodia 29.07.10

I dag hadde vi klokka på veldig tidlig. Vidar stilte med båt og Geir, Espen og jeg ble med på et flott dykk på Cambodia. Sikten var flott i dag og vi hadde et knall dykk. Etter at vi kom ned på vraket, svømte vi opp mot grunne med veggen på venstre side. Her ligger … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Cambodia 29.07.10

Teistholmene 28.07.10

Onsdagsdykket med Arendal Undervannsklubb gikk i dag til Teistholmene på utsiden av Kilsund.Vi var totalt 7 dykkere ( den 8. hadde glemt svømmeføtter og hadde lekk drakt.)Teistholmene er et flott dykkested, fint undervannslandskap.Kirsten og jeg svømte rund holmen, det var et fint dykk. Mot slutten av dykket kommer vi inn under et overheng, veldig flott.Var … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Teistholmene 28.07.10

Burdagsdykk og feiring på Store Torungen 21.07.10

(174) I ettermiddag var vi en god gjeng som samlet oss på Store Torungen. Vi var totalt 13 dykkere og noen landkrabber.Alle hadde flotte dykk med variert tid og dybde. Geir dykket like dypt som han fylte år i dag…….KOS og jeg var buddys i dag, og vi hadde et fint dykk. Vi startet inne … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Burdagsdykk og feiring på Store Torungen 21.07.10

Kjempedag på Store Torungen Lørdag 3. Juli

Med sol og godt sommervær, rigget vi base på Store Torungen.Vi var mannsterke med dykkere i dag, Vidar, Stig, Kirsten, Terje, Espen, Leif og meg. Vi kjørte fra Torungen og ut til Heksebåen, vi var blitt foreslått dette stedet av Knut Mørland.Fint var det jammen og. Vidar og Geir hadde markert grunna med ei bøye … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Kjempedag på Store Torungen Lørdag 3. Juli