• Blogg

  Bonden 24. april 2010 dykk 161

  I dag møttes vi kl 08.00, det var en storfordel da det nesten var hvablikk og det var meldt mere vind utover dagen.Turen gikk til Bonden, kjempeflott dykkested som det er verdt å vende tilbake til.Vi svømte rundt Bonden og planen var å avslutte i kløfta mellom holmene. Dette gikk ikke helt etter planen, så kløfta tar vi neste gang.Forunderlig lite fiskeliv, men vannet holder bare 4 grader, så det er noe kaldt enda.Så noen fine nakensnegler som jeg ikke har sett før.Fire dykkere som dro ut med Vidar sin båt: Vidar, Geir, Terje og meg. Dybde 26 mDykketid 60 min Stripet frynsesnegl Flabellina lineata

 • Blogg

  Ofotfjord 19 april 2010

  Da var vårens første dykk på Ofotfjord unnagjort og det med kjempesikt. Ganske irriterende og ikke ha med kamera i dag.Vi dro ut i Vidar sin farkost, og vi var 4 dykkere som fikk nyte vraket i fin, fin sikt. Vraket ligger fint til mellom Lille og Store Torungen, med dybde på 21 meter. Fremdeles litt kaldt i vannet, kun 5 grader. Siden jeg ikke hadde med kamera, legger jeg ved Vidar sine sonarbilder.

 • Blogg

  Skurvene 11. april 2010

  I dag var vi med på tur med Vidar sin rib.Hadde et flott dykk, ganske god sikt.Dybde i dag var 30 meter, og vi hadde et 50 min. dykk. Geir og jeg dykket sammen i dag.Rainer var og med og dykket sammen med Vidar.Vi hadde båtdykk i dag og hoppet i sjøen ute ved Skurvene. Fint dykkested med fin vegetasjon, sandsletter, stein og fjell. Ganske mye krabber og noe kamskjell. Etter dykket kjørte vi inn til Lille Torungen. Vi grillet pølser og spiste marsipankake. Snakker om luksus.Med andre ord en kjempeflott dag, flottdykk og sol fra skyfri himmel.