browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: april 2010

Bonden 24. april 2010 dykk 161

I dag møttes vi kl 08.00, det var en storfordel da det nesten var hvablikk og det var meldt mere vind utover dagen.Turen gikk til Bonden, kjempeflott dykkested som det er verdt å vende tilbake til.Vi svømte rundt Bonden og planen var å avslutte i kløfta mellom holmene. Dette gikk ikke helt etter planen, så … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Bonden 24. april 2010 dykk 161

Ofotfjord 19 april 2010

Da var vårens første dykk på Ofotfjord unnagjort og det med kjempesikt. Ganske irriterende og ikke ha med kamera i dag.Vi dro ut i Vidar sin farkost, og vi var 4 dykkere som fikk nyte vraket i fin, fin sikt. Vraket ligger fint til mellom Lille og Store Torungen, med dybde på 21 meter. Fremdeles … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Ofotfjord 19 april 2010

Skurvene 11. april 2010

I dag var vi med på tur med Vidar sin rib.Hadde et flott dykk, ganske god sikt.Dybde i dag var 30 meter, og vi hadde et 50 min. dykk. Geir og jeg dykket sammen i dag.Rainer var og med og dykket sammen med Vidar.Vi hadde båtdykk i dag og hoppet i sjøen ute ved Skurvene. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Skurvene 11. april 2010