• Blogg

  Korshamn 20 mars 2010

  Dykk 2 Etter en god pause med lunsj, flaskefylling og nystekte vafler, bar det til sjøs igjen.Ble ikke så lagt dykk på meg nå, hadde vært litt uheldig og lekket ut en del luft av flaskesettet.I sjøen kom jeg likevel. Sikten var upåklagelig og det var både krabber, sei, kamskjell og se under dykket.Dybde 20 meter og 18 minutter dykketid.

 • Blogg

  Korshamn 20 mars 2010

  Dykk 1 Vi var 8 dykkere som fordelt på to båter dro utover for å ta dagens første dykk.Selv om været var flott og vinden hadde løyet, merket vi godt dønningene og ute på fjorden var bølgene for store til at vi kunne velge og vrake av dykkesteder.Vi fant et fint sted i le mellom to holmer og dykket fra båten.Sikten var fantastisk, lå på 20 meter og så dønningene treffe holmen i overflata.Fin og varierende vegetasjon, sandsletter, steinskråninger og tareskog.En del liv var det også, men hadde nok vært noe mer fiskeliv og temperaturen hadde vært noe høyere.Dybden i dag var 26 meter og dykketiden var 60 minutter.

 • Blogg

  Korshamn

  Turen har nå gått til Korshamn.Første dykket her borte tok vi fra brygga. Sikten var ikke til å klage på.Svømte over en del sand i begynnelsen av dykket, mot slutten av dykket tok det seg opp med tare.Et greit dykk.Nye føtter i dag, så ting gikk litt så som så.Var godt fornøyd med dykket og i morgen blir det fler. Dybde: 23 meterTid: 60 min

 • Blogg

  Jomfruholmen 13.03.10

  Nydelig dag med sol fra blå himmel, isen har begynnt å forsvinne,  slik at det nå er mulig å komme seg i sjøen. I dag tok vi turen til Jomfruholmen som ligger ute i Galtesund.Målet for dagen var rett og slett testing av ny drakt for min del. De andre myste etter porselen.Siden drakten fungerte helt topp, ble jeg og med på porselensjakten. Ikke mye og skryte av.Vi hadde et fint dykk, Geir, Stig, Vidar, KOS og meg.Etter dykket rigget vi oss med kaffe og wienerbrød. Greit dykkested, de som ønsker kan komme dypt her ute.Sikten var ganske god.