browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: mars 2010

Korshamn 20 mars 2010

Dykk 2 Etter en god pause med lunsj, flaskefylling og nystekte vafler, bar det til sjøs igjen.Ble ikke så lagt dykk på meg nå, hadde vært litt uheldig og lekket ut en del luft av flaskesettet.I sjøen kom jeg likevel. Sikten var upåklagelig og det var både krabber, sei, kamskjell og se under dykket.Dybde 20 … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Korshamn 20 mars 2010

Korshamn 20 mars 2010

Dykk 1 Vi var 8 dykkere som fordelt på to båter dro utover for å ta dagens første dykk.Selv om været var flott og vinden hadde løyet, merket vi godt dønningene og ute på fjorden var bølgene for store til at vi kunne velge og vrake av dykkesteder.Vi fant et fint sted i le mellom … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Korshamn 20 mars 2010

Korshamn

Turen har nå gått til Korshamn.Første dykket her borte tok vi fra brygga. Sikten var ikke til å klage på.Svømte over en del sand i begynnelsen av dykket, mot slutten av dykket tok det seg opp med tare.Et greit dykk.Nye føtter i dag, så ting gikk litt så som så.Var godt fornøyd med dykket og … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Korshamn

Jomfruholmen 13.03.10

Nydelig dag med sol fra blå himmel, isen har begynnt å forsvinne,  slik at det nå er mulig å komme seg i sjøen. I dag tok vi turen til Jomfruholmen som ligger ute i Galtesund.Målet for dagen var rett og slett testing av ny drakt for min del. De andre myste etter porselen.Siden drakten fungerte … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Jomfruholmen 13.03.10