browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: mai 2013

Lille Torungen 14. mai 2013

Dykk 258 Dragen Siden vi var noe bekymret for at godsikten snart ville forlate oss, var det kart for nok en tur til Dragen. Sikten viste seg å fortsatt være god og vi fikk nok et flott dykk på vraket av Dragen. Kaffe og sjokolade i båten etter dykket gjør alltid godt. Med på tur … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Lille Torungen 14. mai 2013

Lille Torungen 12. mai 2013

Dykk 257   Dragen Fantaksitsk dykk på dragen i dag. Sikten var så god at en tydelig kunne se vraket på tur ned. Hadde et flott dykk, det er ikke ofte vi har så god sikt her ute. Fremdeles en sjøtemeperatur på 7 grader. Sola sørget for flotte lysforhold både for foto og video. Vi … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Lille Torungen 12. mai 2013

Store Torungen 11. mai 2013

Vi benyttet den gode sikten som har vært de siste dagne med et dykk ved Skjæret på Store Torungen. Målet med dykket var å kanskje kunne finne noen vrakdeler som vi har søkt etter tidliger. Finner stadig noe smått, men mangler det helt store. Sikten var helt suveren i dag og med en sjøtemperstur på … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Store Torungen 11. mai 2013

Deep Kurs 01. og 09. mai 2013

Dykk 253 og 254   Siden en tur til Gozo var bestillt ved juletider, syntes jeg det var på tide å få unnagjort et Deep kurs. Mona og jeg tok dette hos Ole MArtin Lind. Etter en økt med teori, var vi klare for sjødykkene. Disse ble gjennomført på beste muig måte…flinke var vi. Dykket … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Deep Kurs 01. og 09. mai 2013