browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: mai 2010

Randvik 30.05.10

I dag tok vi turen til Randvik i Risør.The Dive shop arrangerte tur med oppfriskningsdykk og naturdykk for oss som ikke hadde behov for oppfriskning.Vi dykket ut fra stranda og fulgte vegg/fjell på venstre side utover. Fint dykkested dette, svømte et lite stykke før vi kom ned på dybde under grums og maneter.Det var ca … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Randvik 30.05.10

PINSETREFF ARENDAL UNDERVANNSKLUBB 2010

I strålende solskinn var det en stor og fin gjeng som samlet seg i Stølsvika på Hisøy, til Arendal Undervannsklubb sitt Pinsetreff. Alt lå til rette for en flott helg med mye dykking. For mange var Cambodia utenfor Fevik et høydepunkt. Sikten på dette vraket var god denne Pinsehelgen og flere dykker var glade for … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for PINSETREFF ARENDAL UNDERVANNSKLUBB 2010

17. Mai dykk på Hesnes dykk 164

Med flagget til topps, gikk 12 dykkere i sjøen ute ved Hesnes.Nasjonaldagen skal feires med stil, og det gjorde vi riktig så bra.Vi kjørte ut fra Shellbrygga i Grimstad, sammen med dykkere fra Bølgen i Grimstad.Vi hadde et flott dykk, med ganske god sikt, fin vegetasjon og mange norske flagg.Dybde i dag var 26 meter … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 17. Mai dykk på Hesnes dykk 164

Vrakvika 09.05.10

Ettermiddagsdykk i vårsola.Vi tok turen til Vrakvika i dag. Vidar og jeg hadde et fint dykk med maksdybde 40 meter. Sikten var fin under 20 meter, men herfra og opp var det en lett blanding av alger og tusenvis av bittesmå glassmaneter.Det var et greit dykk, svømte langs med veggen. Noe fisk var det og … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Vrakvika 09.05.10

1.MAI-DYKK

  I dag heiste vi dykkeflagget og feiret 1. mai med stil. Vårsola glitret på en nesten helt blå himmel. Tok turen til Store Torungen og hadde en time under vann, med god sikt. Vi er fremdeles litt skuffet over hvor lite fiskeliv det er, men kan vel ikke forvente noe mer når sjøen kun … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 1.MAI-DYKK