browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: oktober 2010

Skottholmen 24.10.10

184I dag dro vi ut med klubbåten. Det var friskt i vinden i dag, så vi tok turen ut i Galtesund og dykket fra Skottholmen. Planen var å svømme rundt holmen, men vi kom noe feil ut da det var ganske god strøm i dag. Vi kom opp ute i Galtesund. Vi hadde et fint … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Skottholmen 24.10.10

Kjevik 17.10.10

183I dag var det klubbtur med AUK for å dykke på flyvraket.Totalt 8 dykkere og 1 litt redusert dykker som måtte bli på land.Sikten var god i dag og Vidar og jeg hadde et fint dykk. Vi er begge sikre på at vi så en fjerde vrakdel i dag.Med i dag var: Geir, Espen, Kristoffer, … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Kjevik 17.10.10

Saltbåen 16.10.10

                                                                      Flere bilder182 I dag var det siste tur med Vidar sin RIB. Kjekt å benytte anledningen nå været er stille til … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment

Målen 10.10.10

I dag dro vi ut til Målen. Vi dro ut i Vidar sin båt. Vidar og Kirsten dykket ute ved Målen og fikk et fint strømdykk.Geir, Kristoffer og jeg dykket ut fra Bonden. Dykket var veldig bra til tross for noe alger når vi gikk ned.Det ble jammen meg rødspette til middag i dag.Sikten var … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Målen 10.10.10

Skylledykk i Fyresdal

Etter altfor lang tid på land var det på tide å komme seg i tørrdrakten igjen. I dag var det klubbtur til Fyresdal med skylledykk på vraket av D/S Fyresdølen. Det var en sprek gjeng som trosset store nedbørsmengder og tok av sted på tur. Etter ca 1,5 timers kjøring var det full rulle med … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Skylledykk i Fyresdal