browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: oktober 2012

Sterling

Etter er uke med mye nedbør her på det blide Sørlandet, var det deilig at værgudene var litt på parti med oss solsultne dykkere. Lite vind er jo og en innertier. Da er det bare å benytte seg av muligheten og sette kursen mot vraket av Sterling. Sikten er veldig varierende der ute og ofte … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Sterling

Archangelsk

235 Siden vi hadde tatt turen helt til Tregde denne helga, var det viktig at vi fikk maks utbytte av dykkinga. I kort avstand fra Tregde er det et stort antall vrak å velge mellom. KNM Kjell og Am-mer-mar fikk besøk av oss i går, så i dag var det nok en gang frem ved … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Archangelsk

Tregde dag 2

Aldri en dykkehelg uten en god frokost, egg og bacon må til for aktive dykkerer. Den endelige planleggingen av dagen blir gjort under frokosten, da er det frem med vind og værmeldingen og kart med aktuelle dykkesteder, og kan vi finne et vrak å dykke på så er vi godt fornøyd. Dagen i dag ble … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Tregde dag 2

Tregdetur med Arendal Undervannsklubb

Etter å ha innlosjert oss i leilighetene på Tregde Feriesenter, fått i oss noe mat og organisert noe sengetøy, var det tid for å komme seg i sjøen. Siden det begynte å li mot kveld ble det dykking fra land. Jeg kontaktet Elisabeth som er tilhørende på Skjernøy og hun ville da møte oss og … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment