• Blogg

  Store Torungen 29.05.2014

  303 Felles dykkedag med AUK Gamle og nye medlemmer samlet seg til en dykking, kos og skryting. Vi hadde en flott sag i sola og totalt 10 dykkere og 4 landkrabber koste seg her ute  på perlen, Store Torungen. Vi hadde et fint dykk, sikten var grei til makrofoto og Geir fikk tatt neon fine bilder. Vi måtte ned mot 20 meter for å få grei sikt. Dybde 24 meter, dykketid 4 minutter. 21% Foto Geir:

 • Blogg

  Risør 24.05.2014

  302 I dag dykket vi igjen på det vi håper og tror er restene av Redningsskøyta Risør I. Vi ble med Risør undervannsklubb ut og med på turen var og NRK, Dagbladet, Agderposten og Aust-Ageder blad (lokalt kalt «Arket»). Geir filmet for NRK denne dagen. Dybde 22 meter, dykketid 52 minutter Vi hadde ikke tid til noe kaffe og kos etter dykket denne dagen. Det var bare så vidt vi fikk at den talkumhvite vamsen, før vi kom til Fjære Kirke, der vi var i vielse til Knut Ove og Elisabeth.  En fin dykkedag ble avsluttet med et fantastisk bryllup. Video :   LINK TIL NRK

 • Blogg

  Halvorsholmene 01.05.2014

  301 Fin dag på sjøen. Algene har dessverre inntatt sjøen og den gode sikten er borte ned til 15 meters dybde, da ble det noe bedre. Fra ca 22 meter og dypere hadde vi kanonsikt. Vi hadde et greit dykk og det var mange fiskearter som passert oss under dykket. Vidar og meg som dykket sammen. Vi gikk ned sammen med Geir og Kirsten, men mistet dem i løpet av de første 9 metrene. Dybde 37 meter, dykketid 38 minutter. 21% Geir sine bilder, tatt på grunt vann: