browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: september 2011

Ras Umm Sid 14.09.11

215NattdykkJeg har alltid ønsket å forsøke meg på nattdykk i Rødehavet, alle sier at det er helt spesielt og at det da kommer frem fisk og andre organismer som vi ikke vanligvis ser på dagen.Vi ble kjørt i bussen til Colona ut til Ras Umm Sid, her skulle vi dykke fra land. Tidligere når vi … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Ras Umm Sid 14.09.11

13.09.11 Dahab

214BLUE HOLE, El Bells Blue Hole er et av det mest kjente dykkestedet i hele Rødehavet, ikke bare på grunn av at det er et usedvanlig flott dykkested, men også på grunn av de mange ulykkene som har vært her. Blue Hole ligger 12 km nord for Dahab og 1,5 km nord for The Canyon. … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 13.09.11 Dahab

13.09.11 Dahab

213THE CANYONEn og en halv times kjøretur fra Naama Bay ligger Dahab. En koselig by som byr på bra shopping, noe billigere en inne i Naama Bay. Shopping er likevel ikke hele målet med denne turen for oss. I Dahab ligger og to verdenskjente dykkesteder. Canyon og Bue Hole. Det var hopp og sprett og … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for 13.09.11 Dahab

Ras Um Sid 12.09.11

212Jeg ble glad da jeg hørte at vi skulle til Ras Um Sid, dette er et flott sted å dykke. Sist vi var her hadde vi et litt utrivelig dykk grunnet mye strøm. Denne dagen håpet jeg at dette skulle bli bra på alle måter.Etter en bedre lunsj på båten, var vi klare for dykk … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Ras Um Sid 12.09.11

Temple 12.09.11

211Dykk nr 2 denne dagen foregikk på Temple. Dette var og et greit dykk, men likevel ikke det mest imponerende. Men, men fantastisk sikt, så er jo likevel dykket flott.Victor hadde sitt introdykk her ute på Temple, det gikk kjempebra og han var strålende fornøyd. Han hadde sett mye spennende på sitt dykk.Vi fikk se … Continue reading »

Categories: Blogg | Kommentarer er skrudd av for Temple 12.09.11

Ras Katy 12.09.11

210Etter en varm velkomst i Egypt, Sharm el Sheik og en fin dag på stranda på søndagen, var det på tide med litt dykking. Vi hadde en tidlig og god frokost før vi ble hentet av bussen til Colona. Victor var og full av forventninger og glede seg masse til han første dykk i Rødehavet. … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment