Blogg

Måkeholmene 31.07.2010

 Gonionemus vertens

Totalt 10 dykkere fordelt på 3 båter, tok turen til Måkeholmene. Vi hadde dette som base for dagens dykk, og det er mange muligheter for flotte dykk her ute. Noen dykket rett ved holmen, noen ved naboholmen og noen ble droppet lenger ute ved stakene.
Det var 8 medlemmer av AUK med og 2 gjester.
Alle var fornøyde med sine dykk. Vidar og jeg startet dykket et lite stykke ut fra holmen. Vi hadde et flott dykk og sikten var god. Vidar hadde med kamera med makrolinse i dag, så vi hadde et rolig dykk med maksdybde 38 meter og dykketid totalt 54 minutter.

På land var grillen tent. I regnvær grillet vi både pølser og grillskiver. Et par kamskjell fikk og plass på grillen.

Takker alle deltagende dykkere for en flott dag på sjøen, og det er herved bevist: Det finnes ikke dårlig vær, så lenge man har dykkeklær…….

Kommentarer er skrudd av for Måkeholmene 31.07.2010