Blogg

Byvraka 21.04.11


193
Påske er en fin tid for dykking og denne påska er sikten helt fenomenal. Skjærtorsdag tok vi derfor turen til Kristiansand. Første stopp var flyvraket på Kjevik. Siden jeg hadde glemt vamsen hjemme stod jeg over dette dykket. Geir, Marius, Torben og Kirsten hadde flotte dykk med fantastisk sikt.
Fra Kjevik gikk turen videre mot Kristiansand, nå skulle byvraka besøkes. Vi startet med grilling i sola, før vi rigget oss for nytt dykk. Uten vams, men med det jeg kunne finne av longs og ulltrøyer kom også jeg meg i sjøen. De hadde virkelig ikke overdrevet de heldige som dykket på flyet, sikten var helt topp.
Vi fant raskt vraket og hadde et flott dykk, dybden var ca 16 meter og vi (Marius og jeg) hadde en dykketid på 25 minutter. Da var det greit å komme seg opp i sola.

Kommentarer er skrudd av for Byvraka 21.04.11