Blogg

Circus Tour Norway 27. juli 2020

27. Juli 2020

I dag har vi ankommet Moskenes, vi har hatt en flott biltur og jeg blir hele tiden fasinert om og om igjen av denne flotte naturen. I dag har vi hatt dykkefri, men vi har passet på å få fylt opp dobbeltsettene slik at de er fulle, en vet jo aldri hva som dukker opp.

Planen var å gå turen til Reinebringe, men regnvær satt en liten stopper for det i kveld. Jeg har uansett bestemt meg for å droppe denne turen da ryggen krangler litt og jeg velger å spare den til dykkingen i Narvik.

Vi har installert oss på campingen i Moskenes og hatt en liten tur inn til Å.

Kvelden har vært rolig og avslappende med god grillmat.

I morgen starter vi tidlig og tar turen til Narvik, før vi kommer dit blir det et par stopp. Først på Mølnarodden for en kaffe hos Lise og deretter en stopp i Svolvær for en stopp hos Kåre som er på båtferie fra Alta. Det er rart med det, en treffer kjentsfolk på de underligste steder.

Kommentarer er skrudd av for Circus Tour Norway 27. juli 2020