Blogg

Circus Tour Norway 25. juli 2020

25. Juli 2020

Etter en overnatting i Lødingen la vi på nytt på hjul, turen går videre til Andøya og et besøk hos Lambi (Anders Lambersøy Johansen).

Et lite stykke forbi Løddingen passerer vi Austerstraumen, denne har flere anbefalt oss dykke. Takket være gode dykkekontakter og bekjentskaper får vi hjelp til når det er best forhold i henhold til tidevann. Det er stor forskjell på flo og fjære i disse trakter og det er viktig å følge med på tidevannstabellen. Vi planla og å gå i ca 30 minutter før strømsnu.

Vi hadde et flott dykk, denne straumen kan anbefales på det sterkeste. Det var vegger som var kledd med tepper av sjø-nelliker. Frodig og flott var det og vi var kjempe takknemlige med at vi fikk hjelp av lokalkjente ( Vidar Skålevik).

Etter dykket i Austerstraumen gikk turen vider til Andøya og tettstedet Bleik. Vi er heldige som kjenner dykkere rundt om i landet, og Andøya er ikke noe unntak. Vi ble godt tatt i mot og etter en fin kveld med Midnattsol, grilling og planlegging av dykk dagen derpå så var vi klare for å innta undervannsverden på Andenes. Men …… først en liten blund på øye, det blir fort seint når en sitter her i Midnattsol og lyse kvelder/netter.

Bad i Midnattsol. Foto: Geir Eliassen /GE media

Kommentarer er skrudd av for Circus Tour Norway 25. juli 2020