Blogg

Circus Tour Norway 26.juli 2020

26. Juli 2020

Det ble en rolig formiddag i Bleik. Mens de andre fremdels sov, gikk Geir og jeg en tur i området i Bleik. Det er ikke store stedet dette, men det trenger ikke å være stort for å være storslått. Naturen er helt fantastisk, flotte hvite strender og høye fjell.

Til og med en liten pub fant vi på spaserturen.

Så snart alle hadde gnidd søvnen ut av øynene kjørte vi for å fylle flasker. Mens vi fylte vi vi audiens hos denne karen:

Etter luftfylling kjørte vi til Kvalnes for å dykke. Vi ble lovet et flott dykk og Lambi holdt virkelig det han lovet. Vi skurret oss ca 100 meter ut på sjøen og gikk ned for å skutre enda litt lenger, og der var den, veggen han hadde snakket om. Det var vel egentlig en vegg av stein og innimellom alle steiner på veggen var det mange små huler, der hadde brosmen sitt hjem. Det var brosmer i mange huler og noen av den var riktig så velvillige til å ligge foran kamera. I tillegg til brosmer så var det også store breiflabb og steinbit. Helt fantastisk og dykket bel avsluttet med et stort smil.

Godt fornøyde med dagens dykk satte vi oss igjen i bilen og kjørte videre. Vi stoppet i Stokmarknes for en ny overnatting. Nok en dag med eventyr var over og vi kunne legge oss og glede oss til hva morgendagen ville bringe.

Kommentarer er skrudd av for Circus Tour Norway 26.juli 2020