Blogg

Spærholmen 05.01.13

Helg, sol, god sikt er lik dykking.

Siden det blir mest dykking fra land om vinteren, ble vi kjempe glade når Kjell ville sette ut båten sin i dag slik at vi kunne komme oss ut på sjøen. Ganske nedlastet, kjørte han to turer til Spærholmen, en tur med utstyr og en med dykkere.

Fantastisk flott hadde vi det i det våte element i dag, sikten var veldig god. Ca 20 meter på det beste.

Det er ganske kaldt i sjøen, så det helt store livet var det ikke. Dog, et kanskjell fikk ende sine dager. Det gjorde seg godt på grillen. For grilling ble det som seg hør og bør, og jammen begynner vi å bli avanserte i AUK. Primus, en gryte vann og  nudler og vips så hadde vi en god nudelsuppe på skjæret.

Det er fint å dykke på Spærholmen, fint undervannslandskap og varierende med sandsletter og vegg. Jeg dykket med Vidar i dag, hadde mitt første dykk med ny vams. Deilig å ikke bli kald på dykket. Litt ekstra bly måtte til, men hva gjør vel det.

Det er slettes ikke verst å samle 6 dykkere så tidlig i januar, men vi koste oss alle sammen. Sammen med sola smilte både Kirsten, Mona, Kjell, Vidar, Geir og jeg.

Flott dag på sjøen.

[table]dato,dybde,tid,gass
05.01.2013,29m,36min,luft
[/table]

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Vidar Vardvik
Kommentarer er skrudd av for Spærholmen 05.01.13