Blogg

Havsøy brygge 06.01.2013

241

Siden vi hadde så god sikt i går, var det klart at vi måtte hive oss rundt i dag og. Etter luftfylling tok vi turen til Havsøy brygga og Vrakvika. Vi var 7 dykkere i dag og 2 bobletellere, fira av oss dykket fra brygga på Havsøya. Vi hadde en flott dykk, sikten var fremdeles god, kanskje en smule dårligere enn i går, men klager ikke. Vi svømte i overflata, i noe motstrøm, ut til staken. Her gikk vi ned og svømte ut et lite stykke før vi dreide mot høyre. Fulgte en lite vegg og fin sandbunn. Var litt mere liv i dag og både krabber, kamskjell og en aldri så liten fiskestim fikk vi se.

Det var Geir, Kos, Mona og jeg som dykket her ute. I Vrakvika dykket Kirsten, Stig og Rainer. De hadde og et fint dykk. Etter at vi hadde dykket på hvert vårt sted, ble det felles grilling.

Om vi griller mye på dykketur? Joda, det skjer vel ganske ofte at vi tenner grillen.

Nok en flott dag på sjøen, litt tåke er ingen hindring.

På land i dag var Anne Kate og Stina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 [table]dato,dybde,tid,gass
06.01.2013,30m,44min,luft
[/table]
Kommentarer er skrudd av for Havsøy brygge 06.01.2013