Blogg

Egersund 09.01. 2016

376

Tok en tur til Tor Inge og Silje i Egersund. Alltid like hyggelig å komme dit, og vi er alltid velkommne.

Selv om det er hyggelig å sitte å prate og kose seg med god mat og noe godt i glasset, så er det og greit å få dykka litt når vi er så langt vest. Denne gangen intet unntak. På lørdag ble det makrodykk, vi reiste med Tor Inge og et par i Egersund dykkerklubb. Vi dykket i Skjevollsviga. Geir koste seg med makro og jeg rotet i gammelt porselen og annet gøy.

Geir sin makrovideo:

THE SMALL THINGS from Geir Eliassen on Vimeo.

Tilbake i stua i Skonnertveien etter dykket, koste vi oss med ostesmørbrød og snickerskake. Tor Inge og Geir tok et dykk til under broa. Silje og jeg dro til Skadbergsanden og tok oss et sjøbad. Godt å kjølig på land og ca 4 °c i sjøen. Frisk og godt. Det var godt å komme inn i ei god å varm stue etterpå. Enda bedre ble det med noe godt i glasset og god mat på tallerkenen.

Fint og vinterlig på stranda
Fint og vinterlig på stranda

Silje er klar for dagen bad
Silje er klar for dagen bad

Manner meg opp
Manner meg opp

Joda, det var friskt..
Joda, det var friskt..

Søndag tok vi fatt på turen hjem igjen. Skikkelig snøvær underveis.

Takk for oss, kommer plutselig tilbake.

 

Kommentarer er skrudd av for Egersund 09.01. 2016