browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Spøkelsekreps

Posted by on 11/04/2020

Jeg har alltid hatt lyst til å ta bilder av spøkelseskreps. Det har jeg ikke lyktes med før i dag. I lett regn på påskeaften, tok vi turen til Store Torungen. Plutselig så jeg dem, disse små krepsdyrene som jeg har hatt problemer med å finne på tidligere dykk. Det var ikke bare en, men mange. Nå gjenstod bare den neste store utfordringen, få noen klare bilder. Det ble en del fomling i starten, ikke er de lette å se og de er jammen ikke lette å få i fokus heller.

Søkelsekreps

Det var utrolig morsomt å endelig få bilder av disse flotte skapningene. Det er helt utrolig hva som finnes nede i denne flotte verden under vann. I tillegg til spøkelseskreps fikk jeg også med et par tanglopper på bilde i dag.

Det ble et flott dykk i dag, Store Torungen har alltid noe å by på.

Comments are closed.