Blogg

Sterling 30.07.11

204/205

I dag lastet vi båten med utstyr til 2 dykk, jeg har gledet meg til dette i mange dager og hva passer vel bedre enn å bruke første feriedag på vrakdykkning. Vi reiste ut i strålede sol og var totalt 7 dykkere. Vi hadde 2 flotte dykk, sikten var ganske så grei, ca 15 meter sikt.
Jeg dykket med Vidar og hadde 2 dykk på 40 min hver. Første dykket hadde Vidar med kamera, regner med at det kommer litt bilder etterhvert. Espen og Geir var og aktive med kamera.
Mellom dykkene og mens vi ventet på tur for å komme i sjøen, kunne vi nyte sola og til og med ta oss et bad.
Maks dybde i dag var 28 meter. Det var 11 grader på 28 meter.
Sterling er et flott vrak å dykke på og jeg ønsker flere dykk her ute, i løpet av de to dykkene jeg hadde i dag oppdaget jeg stadig nye detaljer. Vraket er en del sammenrast, men jeg var imponert over hvor mye som faktisk var intakt. Den store dampkjelen er et fantastisk syn.

Legger litt info om vraket på siden med vrakhistorie.

Kommentarer er skrudd av for Sterling 30.07.11