Blogg

Havsøyskjæret/Iona 26.06.2011

203
Sol, sommer og dykking. Det er nok fler enn meg som deler den gleden. I alt 13 stk. på tur i dag, 11 dykkere og 2 på land. Vi la oss til på Havsøyskjæret og dykket på Iona. Bjarte og jeg ble droppet ute ved Iona og svømte ned til vraket, deretter hadde vi et flott naturdykk, der vi svømte tilbake mot skjæret. Noe motstrøm hadde vi underveis, like før vi skulle dreie inn mot vika fikk vi en flott medstrøm, vi valgte da og flyte på denne og gikk til slutt opp til overflaten ved staken. Her ble vi plukket opp av Geir som kjørte båten. Flott undervannsterreng og de store steinene som vi traff på underveis var fulle av liv, mye småyngel og noen litt større fisk.
Startet forøvrig dykket med et smell dag høytrykksslangen røyk, godt Geir hadde en til disposisjon.
Vi grillet og koste oss i det fine været på skjæret etter dykket. De 13 som var med på å gjøre dette til en flott dag på sjøen var; Kos, Gaute, Thomas, Bente, Kåre, Ingeborg, Sveinung, Anita, Geir, Therese, Bjarte, Are og Kirsten.

Kommentarer er skrudd av for Havsøyskjæret/Iona 26.06.2011