Blogg

Et spytt fra Grønningen fyr…. 01.05.11 197

I dag tok Geir, Marius og jeg turen til Kristiansand dykkerklubb. Vi hadde en flott dag ombord på Hippo, og det var en hyggelig gjeng som tok oss i mot. Det var Torben som invitert oss med og det kunne vi jo ikke takke nei til. Hippo er en flott og praktisk dykkebåt og vi kunne sitte inne og slappe av før og etter dykket.
Marius og jeg var buddys i dag og vi hoppet i sjøen sammen med Geir og Torben. Vi hadde et flott dykk, sikten er ikke noe og skryte av ned til 16 – 17 meter men dypere enn dette var det helt greit. Fine sandsletter og kløfter med sand, fine vegger og en fin vegetasjon. Fikk plukket oss en liten samling med kamskjell, men av en eller annen mystisk grunn ble ikke disse med hjem.
Total dykketid i dag var 50 minutter og vi hadde en maks dybde på 30 meter.
Jeg dykket med mine nye tørrhansker i dag, og de fungerte veldig bra.
Vel i land satte vi oss til på utsiden av klubbhuset og grillet og koste oss. Klubbhuset er forøvrig veldig flott.

Vi kommer plutselig tilbake til hyggelige dykkevenner i Kristiansand. Takk for en flott tur.

Kommentarer er skrudd av for Et spytt fra Grønningen fyr…. 01.05.11 197