Blogg

Circus Tour Norway 19.juli 2020

Pakket og klar til årets Tour

Denne våren har vært spesiell for oss alle, Covid 19 ble en del av vår hverdag og vi måtte alle gjøre vårt for at Norge kunne komme gradvis tilbake til en «nesten» normal tilværelse igjen.

Tiden på hjemmekontor ble lang, og fritiden ble brukt til å planlegge årets Tour. Circus Tour Norway. Planene ble lagt og nå er Geir, Mona, Bjørnar og jeg klar for en flott tur til Lofoten.

Lofoten har vært en drøm for meg i mange år og endelig skulle dette la seg gjøre. Vi bestemte oss for å pakke med dykkerutstyr og legge ut på årets Tour.

Første etappe er vi ferdig med i dag, vi har parkert Rangeren hos Børre (bror til Geir) og pakket om til bobilen som vi har fått låne til årets tur. Dykkerutstyr og kompressor ble losset om og vi koser oss hos Børre og Inger Lise et sted mellom Dokka og Gjøvik, nærere bestemt Landåsbyga.

Reinsteik på menyen, blir snadder.

I morgen skal vi kjøre til Kyrksæterøra, der skal vi få gleden av å ta med de to neste torurdeltakerene, Mona og Bjørnar. Deretter går turen videre Nordover, det blir dykkestopp underveis og vi ser frem til dykking i bland annet Saltstraumen før vi kommer fremt til Lofoten. En tur til Andøya er og på planen. Vi får se da, hvor vi havner underveis.

Kommentarer er skrudd av for Circus Tour Norway 19.juli 2020