Blogg

Macrovår 2019

Det hender at jeg går litt i dvale når det gjelder oppdatering av dykkebloggen. Det betyr ikke at jeg nødvendigvis har gått i dykkedvale. Nå er våren her og med våren kommer og inspirasjonen.

Nakensegle

Denne våren har det vært mest macro linse med på dykkene. Sikten har vært litt av og på, men med macro linse går det greit selv om ikke sikten er den aller beste. Godt lys og blitzer får frem de flotte fargene som er gjemt for dere som ikke dykker.

Fløyfisk
Nakensnegle
Taskekrabbe

Mange er overveldet over de flotte fargen som vi ser når vi ser bilder fra de store verdenshav, men det er ikke bare i utlandet en kan bli overveldet av flott undervannsnatur. I skjærgården her i Arendal er det mange flotte plasser, ikke bare over vann men også under vann.

Nakensnegle

Sørlandsidyllen over vann kan dere alle se med det blotte øye, derfor er det moro for meg å kunne vise dere noe av det flotte jeg og mine dykkevenner ser på våre dykk.

Med macro linse på kamera er det de små tingene som blir festet på minnekortet. Nakensnegler, sjøharer, små anemoner og mye mye mer. Mange av disse er bare noen millimeter store.

Anemone

Kommentarer er skrudd av for Macrovår 2019