Blogg

Flekkefjord 19- 21. april

Dykk 251 og 252

Sammen med AUK tok vi turen til Flekkefjord. Vi leide klubbhuset til Flekkefjord Dykkerklubb. Etter å ha kapra oss ei seng og rigget utstyr, var vi klare for helgas første dykk. Etter en prat med lokale dykkere, ble vi anbefalt å ta et nattdykk på Hunden. Det var noe ferskvann i overflata, men når vi kom noen meter ned var sikten riktig så god. Flott tare, mye krabber og kamskjell. Jeg var litt uheldig å ble veldig våt på armen på dette dykket, dette var foreløpig en gåte…..Skyldte på ny vams, denne bygger mye mer under drakta slik at det var litt tungt å dumpe luft, regnet med at det hadde komet inn noen vann da jeg var meget akrobatisk for å dumpe lufta i drakta.

Tilbake på klubbhuset ble vamsen tørket og jeg var klar for nytt dykk dagen etter. DS Gudrun stod for tur og dette gledet jeg meg veldig til. Gleden ble imidlertid ikke langvarig, det var nemlig ikke vamsen sin skyld at deg hadde vært våt dagen før. I det jeg hoppet i sjøen for å besøket denne flotte dama, kjennte jeg at vannet på nytt suldret inn i drakten….hull i mansjetten……..Nå var det bare å gi seg. Det står ikke på kreativiteten på dykketur, så under en bedre lunsj ble lappesaker for sykkelslager hentet frem og vips så var jeg klar for nytt dykk.

Luis et Anne stod for tur. Dette er et vrak som vi ikke tidligere hadde dykket på, så dette var utrolig spennende. Vi fikk et fantastisk dykk, sikten var helt på sitt beste. Dette var et flott vrak, bonber og kanonkuler ventet på oss. Siden dette er er fortidsminne er dette og godt merket med skilt på havets bunn. Dette er et vrak jeg gjerne kommer tilbake til.

Dykket begge dykkene denne helgen med dobbel 8,5. Dette kombinert med ny vams gav meg noen utfordringer i forbindelse med avvegning og dumping av luft. Men alt i alt en flott helg.

Vi som rottet oss sammen i Flekkefjord denne helgen var Mona, Kirsten, Espen, Knut Ove, Geir og jeg.

Takk til Flekkefjord Undervannsklubb for overnatting, lån av båt og gode tips for flott dykking.

 

Kommentarer er skrudd av for Flekkefjord 19- 21. april