browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Circus Tour Norway 2020

Posted by on 22/07/2020

Episode 4

22.07.20

Vi startet tidlig denne dagen, vi måtte i sjøen før kl 07.30 grunnet strøm. Tidevannstabellen ble studert og det ble derfor dykk før frokost.

Vi hadde et flott dykk på ca 1 time. Sikten var helt greit. Planen var å finne et vrak som ligger under brua her, det er ikke alltid det går som en håper. Selv om det ikke ble noe vrak var det mye annet fint å se. Det er ikke ofte vi ser steinbit på Sørlandet lenger, så å se to store steinbit på dette dykket var helt fantastisk.

Steinbit Foto: Geir Eliassen

Etter dykket fylte vi opp flasker og spiste en god frokost. Neste stopp ble bestemt til Saltstraumen. Før vi kom til Saltstraumen hadde vi en rask stopp på Polar Sirkelen, der fant jeg en liten snøflekk slik at jeg kunne lage engler i snøen.

Fyller opp flaskene etter dagens dykk

Vi ankom Pluss camp i Saltstraumen seint på ettermiddagen. Vi fikk en grei plass til bobilen og rigget på ny til camp. Grilling og planlegging av morgendagen.

Comments are closed.