Blogg

Circus Tour Norway 22. juli 2020

Episode 4

22.07.20

Vi startet tidlig denne dagen, vi måtte i sjøen før kl 07.30 grunnet strøm. Tidevannstabellen ble studert og det ble derfor dykk før frokost.

Vi hadde et flott dykk på ca 1 time. Sikten var helt greit. Planen var å finne et vrak som ligger under brua her, det er ikke alltid det går som en håper. Selv om det ikke ble noe vrak var det mye annet fint å se. Det er ikke ofte vi ser steinbit på Sørlandet lenger, så å se to store steinbit på dette dykket var helt fantastisk.

Etter dykket fylte vi opp flasker og spiste en god frokost. Neste stopp ble bestemt til Saltstraumen. Før vi kom til Saltstraumen hadde vi en rask stopp på Polar Sirkelen, der fant jeg en liten snøflekk slik at jeg kunne lage engler i snøen.

Fyller opp flaskene etter dagens dykk

Vi ankom Pluss camp i Saltstraumen seint på ettermiddagen. Vi fikk en grei plass til bobilen og rigget på ny til camp. Grilling og planlegging av morgendagen.

Kommentarer er skrudd av for Circus Tour Norway 22. juli 2020