Blogg

Porsanger 11. Juli 2013

Mange mil i bil er unnagjort og sommerferie med dykking var nå innenfor rekkevidde. Etter et par dager med god mat og godt selskap i Fægfjord, ble dykkefoten rastlaus og vi tok turen sammen med dykkere i Alta Dykkerklubb til Veidnes i Porsanger. Det var stor stas når vi søringer som kun er vandt med små taskekrabber skulle få lov å bli med på skikkelig krabbedykk. Vi var spente, Geir og jeg, når vi dresset oss opp for å dykke etter kongekrabber. Bare en ting og si: Kanondykk. Fordi om sikten ikke var den aller beste, så var i alle fall opplevelsen noe av det bedre. Store krabber som løp som aliens bortover sjøbunnen. Det tok ikke lange stunden før fangstnettet var fyllt til randen. Detta var gøy og kan anbefales på det sterkeste. Glade og godt fornøyde med dagens fangst, dro vi tilbake til Fægfjord. Nå skulle det kokes og smakes, og gode var de, disse gigantiske krabatene.

 

 

Kommentarer er skrudd av for Porsanger 11. Juli 2013