Blogg

Saltstaumen 17.07.2013

277

Etter å ha unnagjort enda noen flere mil på veien hjemmover, stoppet vi i Saltstraumen. Her la vi oss inn på hotell og gledet oss til dykk i denne straumen som er omtalt av mang en dykker. Vi fikk og her guiding fra klubb, denne gangen var det Bodø sin dykkerklubb som var behjelpelige. Vi dykket fra land på strømsnu, dette gav oss medstrøm begge veier på dykket. Utrolig mye liv, fantastiske farger og rett og slett en god opplevelse.

Det var med masse flotte bilder festet på netthinne og minnekort vi kunne krype til køys denne kvelden.

Dybde: 32 meter

Total dykketid: 53 minutter.

Dette dykket ble det siste på vår tur nedover, planen var noen fler stopp, men været ville ikke det samme som oss. Det var på tide å komme seg hjem til sørlandet, ferien er ikke helt ferdig enda, og det er masse fine dykkesteder i sør og.

Jeg sitter igjen med gode erfaringer med å bruke lokale klubber når en er rundt i det ganske land å dykker. Dette blir billigere enn å bruke dykkesenter og så støtter en heller klubbene med noen kroner. Det er som regel bare positivt å kontakte klubber og de stiller opp etter beste evne.

Kommentarer er skrudd av for Saltstaumen 17.07.2013