browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Destinasjon secret 21.04.12

Posted by on 21/04/2012

Sammen med fantastiske medlemmer i Norsk Forlishistorisk Forening fikk Geir og jeg lov å være med å dykke på et til nå udykket vrak. Hva og hvilket er noe usikkert, men at det er en lastebåt av en slag var tydelig. Vraket var helt og fint og så vidt vi kunne se var det tre lasterom.
Sikten kunne vært noe bedre, men vi fikk likevel et inntrykk av båten som er en stålbåt.
Trenger noen flere dykk her for åndokumentere mer.

Vel oppe og etter en lang og god pause med mange gode historier og en god latter, var vi klar for neste dykk. Dette var og på nytt og ukjent mål, men denne gangen var vi ikke fullt så heldige. Med en ca posisjon fra folkemunne er det ikke alltid like lett. Men…. vær du trygg, vi vender tilbake.
Vi hadde en alle tiders dag sammen med Vidar og forlishistorikerene.

 

Comments are closed.