browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dragen 22.10.11

Posted by on 23/10/2011

Deilig med norsk småkald høstsjø, og godt å få dykket litt igjen.
Vi var en god gjeng med AUK medlemmer og besøkende som farta utover mot Store Torungen. Flott høstvær og god temperatur både på land og i sjøen. Totalt 8 dykkere fordelte seg og dykket på Store Torungen, Ofotfjord og Dragen. Vidar og jeg dykket på Dragen, sikten var ikke så aller verst og vi hadde et greit dykk. I tillegg til å ned på dragen, lette vi og etter ei teine. Denne fant vi ikke. Det var ganske mye liv i sjøen, det så ut til at både fisk og krabber koste seg i 12 graders sjø.
Var litt uheldig å miste svømmefoten på vei opp i ribben igjen, dette endte med en tur inn for å fylle flasker igjen. Geir og Jon var så greie og dykke et dykk til, og jammen santen fant de svømmefoten min på 33 meters dybde. Stor takk til dem.

Comments are closed.