Blogg

13.09.11 Dahab

213
THE CANYON
En og en halv times kjøretur fra Naama Bay ligger Dahab. En koselig by som byr på bra shopping, noe billigere en inne i Naama Bay. Shopping er likevel ikke hele målet med denne turen for oss. I Dahab ligger og to verdenskjente dykkesteder. Canyon og Bue Hole.

Det var hopp og sprett og tjo og hei på den noe kronglete veien ned til første stopp. Varmen var intens og det var godt og omsider komme seg i sjøen. Første dykket var på The Canyon. The Canyon er en kløft som åpner i revet. Den gå helt med til 54 meter, men har en inngang på 28 meter.
Sikten er helt suveren og det er fort å komme for dypt når en svømmer ned i The Canyon, det fikk også jeg erfare.
Dette var et flott dykk som hadde mye flott å by på, en grønn murene var noe av dette.

Vi begynte dykket ved å svømme ut fra land, det var trangt om plassen i passasjen der vi skulle gå ned. Ble litt kødykking i en liten periode. Mens vi ventet på å svømme ned i The Canyon kunne vi ligge å se på bobler som steg opp i fra andre dykkere.

Bobler som stiger opp fra The Canyon
Foto: Geir Elisassen
Bilde tatt inne i fra Canyon

Foto:Geir Eliassen
Grønn murene

Foto: Geir Eliassen
Hjernekorall

Foto:Geir Eliassen
Dykkere i motlys

Kommentarer er skrudd av for 13.09.11 Dahab