Blogg

Ras Katy 12.09.11

210
Etter en varm velkomst i Egypt, Sharm el Sheik og en fin dag på stranda på søndagen, var det på tide med litt dykking. Vi hadde en tidlig og god frokost før vi ble hentet av bussen til Colona. Victor var og full av forventninger og glede seg masse til han første dykk i Rødehavet. Vi tok først turen til Colona sitt dykkesenter, utstyr skulle pakkes og Victor skulle gjennomgå litt teori til introdykket.
Første stopp med båten var på Ras Katy, her ble vi møtt med 40 m + sikt og 27 grader i sjøen.
Vi hadde et fint første dykk, og urolig nok var en skilpadde noe av det første vi fikk se. Jeg var vel litt i overkant ivrigere enn de andre dykkerne, denne ville jeg ha et bilde av, jeg la ivrig på svøm og fikk mitt bilde.
Rødehavet har som alltid mye å by på og det yrer med liv. Fagene er flotte og korallene er et vidunderlig syn. Vi fikk og se en bluespottet stingray, fikk fanget denne og på kamera.

Etter et dykk på 30 meter og 52 minutter hadde vi festet mye fint på minnekortet, det var på tide og komme seg opp til overflata igjen. Vel oppe i båten, var det inntak av vann og kaffe før det var av sted til neste dykkested, Temple.

Skilpadde
Anemonefisk

Anemonefisk

Anemonefisk

Geir nyter Rødehavet

Én kommentar

  • Elisabeth

    Høres ut som om dere har en super tur med mange flotte opplevelser under vann. 40 m sikt må jo bare være en drøm. Kos dere videre, og dykk mye!!!