Blogg

Sterling

Etter er uke med mye nedbør her på det blide Sørlandet, var det deilig at værgudene var litt på parti med oss solsultne dykkere. Lite vind er jo og en innertier. Da er det bare å benytte seg av muligheten og sette kursen mot vraket av Sterling. Sikten er veldig varierende der ute og ofte er vraktåke et stort problem, men i dag var vi heldige. Med en grei nitrox blanding fikk jeg muligheten til å utforske og bruke god tid. Et gammelt toalett lå til flott beskuelse der nede i dypet. Det er nå litt over ett år siden jeg sist besøkte Sterling og mye hadde endret seg siden sist. Harde stormer har tært på dette flotte vraket, og mye hadde rast sammen siden sist. Men når det raser, dukker det opp ting vi tidligere ikke har sett. Denne fangen fikk vi se nok en dampkjele i tillegg til den vi har nytt synet av tidligere. Lasten var og mer synlig. Det er likevel litt trist å se at vraket forfaller på så kort tid

Noe vraktåke at det i dag og, men sikten forøvrig var god. Kunne greit ligge på tauet på 18-20 meter og se overflata.

Etter endt dykk i første pulje var det deilig å nyte kaffe og sjokolade i sola som etter hvert glimtet til med sitt nærvær. Vidar og jeg var først i sjøen i dag, så vi hadde det flott i sola da vi ventet på Geir og Jon som dumpet i etter oss.

På vei tilbake fikk Geir og Jon utforsket deler av ei gammel gruve.

Flott høstdag på sjøen.

 

Kommentarer er skrudd av for Sterling