Blogg

Tregdetur med Arendal Undervannsklubb

Etter å ha innlosjert oss i leilighetene på Tregde Feriesenter, fått i oss noe mat og organisert noe sengetøy, var det tid for å komme seg i sjøen. Siden det begynte å li mot kveld ble det dykking fra land. Jeg kontaktet Elisabeth som er tilhørende på Skjernøy og hun ville da møte oss og vise vei til Nato kaia.

På nedsiden av kaia lå vraket av en skøyte som antageligvis er bygget rundt 1970. Vi var heldig med sikten og hadde et fint dykk. På vei opp fra vraket som lå på ca 30 meter, svømte vi opp langs en flott og bratt vegg. Her var det flotte anemoner og sovende torsk. På 30 minutter fikk vi i nattmørket en flott opplevelse av livet under havoverflata i nattmørket.

Vi var 8 dykkere som hoppet i sjøen i kveld, og veld tilbake på hytta var niende mann dukket opp.

Nå venter en god og kald en og i morra venter nye dykk.

Én kommentar