Blogg

MS Ofotfjord 16. april 2017

Påska er godt i gang.  I tillegg til familiehygge, god mat og god drikke betyr og påske tid for dykking og gjerne enda mere dykking.

Søndag og 1.påskedag innfrir med sol. Det passer godt da vi hadde planlagt en tur til Store Torungen. Vi ventet besøk fra Risør undervannsklubb og de stilte opp med 3 dykkere og 2 bobletellere. Det var stille på sjøen i dag og gode forhold for et dykk på MS Oforfjord. Det er ikke lenge siden siste besøket hit, men det er alltid hyggelig å ta med gjester til vårt «husvrak» Sikten i dag var ikke veldig mye å skryte av, det ble likevel et fint dykk. Jeg hadde gleden av å dykke med Stig i dag.

Flott dag for dykking
Foto: Geir Eliassen
IMG_5227
Mens andre dykker....
Foto: Geir Eliassen
Bua på Store Torungen
Foto: Geir Eliassen
Deilig i sola
Foto: Geir Eliassen
Fyret på Store Torungen
Foto: Geir Eliassen
Kos på brygga
Foto: Geir Eliassen

Forrige
Neste

Vi var totalt 7 dykkere og 3 i båten.

Etter dykket tente vi grillen på Store Torungen, det var flott i sola her ute i havgapet. Store Torungen er et fantastisk sted, og fyret her ute er verdt et besøk. Det er ofte mulighet for en tur opp i toppen av fyret.

Gode og mette la vi turen inn til brygga igjen. Dette ble en flott dag med mye latter og hygge. Tusen takk for en flott dag.

Kommentarer er skrudd av for MS Ofotfjord 16. april 2017